Jeff Hardy RAW Superstar
Kişi sayfası Dolarr: (0/0) Para: (50000/50000) Can: (50000/50000)
| Konu: Jeff , Evan ve Cena'yı çağırıyor . Çarş. Nis. 14, 2010 3:37 pm | |
| O gün , çok stresliydim ve yakın arkadaşlarım Evan Bourne ile John Cena'nın süreklü atışıp durması beni da ha da deli ediyordu . Buna bi' çare bulmak gerekiyordu , her an heryere karışıp ortalığı da karıştırıyorlardı . İkiside iyi dostlarımdı özellikle Evan , kankam , tag arkadaşım ve bunun gibi şeyler ama ben bu ikilinin kavgalı olmasını istemiyordum aksi takdirde ikisinden biri ile görüşmemi kesmek zorunda kalacaktım ki bu büyük bi' ihtimalle John Cena olacaktı . Onunla görüşmemi kesmek istemiyordum ve bu ikiliyi barıştırmam gerekiyordu . Bunun için ringe onları davet etmeye karar verdim .
Ring boş , tüm seyirciler sıkıntıdan ölmek üzereyken bi' anda No More Worlds çalar ve Jeff Hardy dansını yaparak ve seyirciler ile arasını hiç bozmayarak içeri girer . Ringe koşarak altından girer ve tüm seyircileri coşturmak amaçlı Hardyz tauntu yapar ve bi' mikrofon ister . Videoların gösterildiği yere bakarak konuşmaya başlar . "Bakın ! Cena ve Evan . sizler benim iyi dostlarımsınız ama heryerde kavga ediyorsunuz ve birbirinizi suçlu buluyorsunuz ! Cena barışmak istiyor ama Evan erteliyor , geli şu işi bitirelim de herkes mutlu olsun artık ! " Bu sözlerin bitiminde Jeff mikrofonu kızgınca yere atar ..
| |
|
Evan Bourne RAW Superstar
Kişi sayfası Dolarr: (0/0) Para: (50000/50000) Can: (50000/50000)
| Konu: Geri: Jeff , Evan ve Cena'yı çağırıyor . Çarş. Nis. 14, 2010 3:42 pm | |
| evanın müziği çalar ama gelmez(cenanın önce ringe girmesini ister) | |
|