WRESLE 4EVER
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WRESLE 4EVER

Sonsuza Dek Güreş!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Jeff , Evan ve Cena'yı çağırıyor .

2 posters
YazarMesaj
Jeff Hardy
RAW Superstar
Jeff Hardy

Kişi sayfası
Dolarr:
Jeff  , Evan ve Cena'yı çağırıyor . Left_bar_bleue0/0Jeff  , Evan ve Cena'yı çağırıyor . Empty_bar_bleue  (0/0)
Para:
Jeff  , Evan ve Cena'yı çağırıyor . Left_bar_bleue50000/50000Jeff  , Evan ve Cena'yı çağırıyor . Empty_bar_bleue  (50000/50000)
Can:
Jeff  , Evan ve Cena'yı çağırıyor . Left_bar_bleue50000/50000Jeff  , Evan ve Cena'yı çağırıyor . Empty_bar_bleue  (50000/50000)

Jeff  , Evan ve Cena'yı çağırıyor . Empty
MesajKonu: Jeff , Evan ve Cena'yı çağırıyor .   Jeff  , Evan ve Cena'yı çağırıyor . Icon_minitimeÇarş. Nis. 14, 2010 3:37 pm

O gün , çok stresliydim ve yakın arkadaşlarım Evan Bourne ile John Cena'nın süreklü atışıp durması beni da ha da deli ediyordu . Buna bi' çare bulmak gerekiyordu , her an heryere karışıp ortalığı da karıştırıyorlardı . İkiside iyi dostlarımdı özellikle Evan , kankam , tag arkadaşım ve bunun gibi şeyler ama ben bu ikilinin kavgalı olmasını istemiyordum aksi takdirde ikisinden biri ile görüşmemi kesmek zorunda kalacaktım ki bu büyük bi' ihtimalle John Cena olacaktı . Onunla görüşmemi kesmek istemiyordum ve bu ikiliyi barıştırmam gerekiyordu . Bunun için ringe onları davet etmeye karar verdim .

Ring boş , tüm seyirciler sıkıntıdan ölmek üzereyken bi' anda No More Worlds çalar ve Jeff Hardy dansını yaparak ve seyirciler ile arasını hiç bozmayarak içeri girer . Ringe koşarak altından girer ve tüm seyircileri coşturmak amaçlı Hardyz tauntu yapar ve bi' mikrofon ister . Videoların gösterildiği yere bakarak konuşmaya başlar .
"Bakın ! Cena ve Evan . sizler benim iyi dostlarımsınız ama heryerde kavga ediyorsunuz ve birbirinizi suçlu buluyorsunuz ! Cena barışmak istiyor ama Evan erteliyor , geli şu işi bitirelim de herkes mutlu olsun artık ! " Bu sözlerin bitiminde Jeff mikrofonu kızgınca yere atar ..
Evan Bourne
RAW Superstar
Evan Bourne

Kişi sayfası
Dolarr:
Jeff  , Evan ve Cena'yı çağırıyor . Left_bar_bleue0/0Jeff  , Evan ve Cena'yı çağırıyor . Empty_bar_bleue  (0/0)
Para:
Can:

Jeff  , Evan ve Cena'yı çağırıyor . Empty
MesajKonu: Geri: Jeff , Evan ve Cena'yı çağırıyor .   Jeff  , Evan ve Cena'yı çağırıyor . Icon_minitimeÇarş. Nis. 14, 2010 3:42 pm

evanın müziği çalar ama gelmez(cenanın önce ringe girmesini ister)

Jeff , Evan ve Cena'yı çağırıyor .
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Air Boyz ( Jeff-Evan )
» john cenayı ringe çağırıyorum
» Jeff Hardy
» evan bourne
» evan bourne